Catering konferencyjny i szkoleniowy. Przerwy kawowe.

Kompleksowa obsługa konferencji, spotkań biznesowych i szkoleń

W ramach kompleksowej obsługi konferencji, spotkań biznesowych i szkoleń przygotowaliśmy dla naszych Klientów usługę cateringową. Obejmuje ona zarówno przerwę kawową, dwudaniowy lunch oraz, w przypadku Gości hotelowych, także śniadania i kolacje. Poniżej przedstawiamy przykładową ofertę cateringu, a wszystkie szczegóły dopasujemy indywidualnie do Państwa zamówienia.

Przerwa kawowa

Wszystkie produkty w ramach przerwy podajemy bez ograniczeń i na bieżąco uzupełniamy w trakcie trwania szkoleń.
W skład przerwy kawowej wchodzi kawa świeżo mielona, z ekspresów ciśnieniowych, herbata w czterech smakach, soki 100%, niegazowana woda mineralna, bogaty wybór ciastek (kruche, z czekoladą, kremowe, z galaretką), cukier biały i brązowy oraz słodzik, mleczko oraz świeżo krojona cytryna.

Obiad

Z bogatej oferty potraw nasi Goście mogą wybrać odpowiadające im zestawy dwóch zup i dwóch drugich dań. Posiłki podawane są w formie szwedzkiego stołu w czasie wskazanej przerwy obiadowej w trakcie szkolenia. Po wcześniejszym zgłoszeniu przygotowujemy także zestawy specjalne – wegetariańskie lub dietetyczne.

Przykładowa oferta zup:
rosół, barszcz biały, barszcz czerwony, żurek, pomidorowa, jarzynowa, pieczarkowa, krupnik, grochowa, brokułowa, wiosenna.

Przykładowe drugie dania:
filet z kurczaka panierowany ze słonecznikiem, kurczak w sosie słodko kwaśnym, rolada drobiowa ze szpinakiem i serem feta, stek wieprzowy z cebulą i pieczarkami, pulpety wieprzowe w sosie pomidorowym lub koperkowym, kotlet schabowy panierowany, karczek pieczony w sosie własnym, ryba w cieście/panierowana, tortilla z warzywami, paella z warzywami, ser panierowany, cieciorka z warzywami w sosie curry, naleśniki ze szpinakiem i jajkiem. ryż/kasza/ziemniaczki gotowane, bukiet surówek, sok/woda.

Śniadanie i kolacja

Przykładowe śniadanie/kolacja:
masło, ser żółty w plasterkach, twarożki, wędlina w plasterkach z lokalnej masarni, dżem, miód, nutella, sałatki, świeże warzywa, tortille.

Dodatki do wyboru:
jajka sadzone na wędlinie, jajka na twardo w sosie tatarskim, mleko z płatkami, parówki, kiełbaski frankfurterki, tosty.

Szwedzki stół oferujemy dla wszystkich Gości lub na prośbę serwujemy je do pokoju.

Zawsze podajemy: świeżo wypiekane pieczywo, kawę, herbatę, sok bez ograniczeń.

Szczegółową wycenę cateringu przygotowujemy dla konkretnej liczby Gości i do konkretnego zamówienia.

Catering zewnętrzny

Zapraszamy na stronę WenderCAFE.